Getuigenissen

Beste Jan,

Een goede 2 jaar geleden heb ik je hier op de BNI vergadering leren kennen via een architect. Je had mij gezegd dat je veel werk had dat al gepland was, maar dat er in de toekomst wel een samenwerking zou komen. Ik had je al veel horen vertellen over stabiliteiten/verbouwingen en nieuwbouwprojecten en na 6 maanden was het zo ver: een werf in Bertem; een badkamer helemaal betegelen en jij die zei: "Werk daar maar rechtsreeks voor Tom! Ik moet daar niks op verdienen." Ik dacht bij mezelf: "Kom dat tegen... Iemand die er niets op moet verdienen." Maar jij zei: "Als mijn klanten tevreden zijn, dat is alles dat telt!"

Op een andere werf waar ik voor jou bezig was, had ik mijn materiaal nog niet ingeladen en ik moest mijn rekeningnummer al geven. "Dat staat sebiet op uw rekening" hoor ik je zeggen. "Ja ja..." dacht ik weer bij mezelf. 's Avonds zat ik achter de computer en was ik rekeningen aan het betalen. Wat stond daar? De Keyzer J&S!

Later hebben we ook nog samen projecten bezocht en uitgevoerd. Alles wat je vertelde over hoe en wat je deed, was waar en werd ook in realiteit zo uitgevoerd. Het klopte van A tot Z! Vanaf die moment heb ik jou bij elke klant aanbevolen als aannemer. Ook na anderhalve maand afwezigheid bij BNI is de samenwerking blijven lopen.

Awel Jan, ik zit nu zelf al 16 jaar in de bouwsector en ik heb al veel aannemers zien passeren, maar er is niemand die aan jou kan tippen! Ik ben zelf ook gepassioneerd door mijn stiel en dat matcht, jij en ik samen. Het is spijtig dat ik je niet veel vroeger heb leren kennen, maar ik hoop alleszins dat deze samenwerking nog lang zal duren! Een dikke merci!

Tom Rottiers, Vloer- en tegelwerken Tom Rottiers

 

Ja, eigenlijk had ik al lang een testimonial voor jou kunnen schrijven, vermits we al jaren goed samenwerken. Maar nu wil ik op je eerste BNI presentatiedag je bouwactiviteiten extra in de verf zetten. En dit wegens je tomeloze inzet, elke bouwopdracht groot of klein tot in de puntjes en ASAP uit te voeren. Jan, un GRAND MERCI daarvoor! 

Joël Wijnants, architect

  

De firma De Keyzer heeft reeds heel wat werken voor ons uitgevoerd, gaande van het ombouwen van een oude zolder tot het volledig inrichten van onze praktijk. Telkens werd met dezelfde inzet en vakkundigheid gewerkt. Er wordt rekening gehouden met ieders wensen. Het resultaat van de werken is steeds om fier over te zijn. Firma Jan en Sven De Keyzer: een naam om niet te vergeten.

Kristel en Luc Geys – Scheers (Leefdaal)

 

Jan en Sven hebben thuis prachtig werk geleverd. Proper en mooi afgewerkt. Proficiat!

 Magda Bruynseels (Bertem)

 

Beste Jan,

Uw naam googelen om er een betekenis aan te geven is volledig overbodig, want een korte blik en analyse van jouw naam brengt zeer veel aan het licht.

Wat mij direct opvalt is het deel “Key”. Nu zal je zeggen, ja die keien zitten in mijn beton, maar er is meer dan dat. Je bent werkelijk een kei in het gieten van beton. Twee weken geleden goot je 225m² beton in onze loods en die ligt echt als een biljart. Ik vermoed dat je daarom symbolisch je haar niet laat groeien.

In jouw naam ontdek ik ook “eyzer”. Wel ik kan getuigen dat je van ijzer- en staalconstructies absoluut niet bang bent, integendeel. Je weet van wanten hoe staalkolommen te verankeren en staal liggers op een veilige manier stevig te verbinden met metselwerk.

En dan lees ik “De Keyzer”. Je bent dan misschien niet de keizer van het Vlaamse lied, maar wel:

  • De keizer in het organiseren en efficiënt werken.
  • De keizer van de perfect rechte en afgewerkte metselwerken.
  • De keizer in het organiseren van de hele bouwwerf, de onderaannemers en de ingenieurs.

En als ik jouw zoon Sven bezig zie dan lijkt hij uit het zelfde hout gesneden. En daarmee hebben we het over hout. Niet iedereen weet misschien dat jij een atelier met de modernste houtbewerkingsmachines hebt en dat het plaatsen van deuren, ramen, trappen en zelfs volledige keukens geen enkel probleem voor je vormt. Om een zoon voort te brengen moet je weer andere talenten hebben, en dan moet ik jouw naam misschien lezen al “Jan Dékeyzer”.

We kunnen er wel om lachen Jan, maar nu even ernstig. Ik ben met u als aannemer met mijn gat in de boter gevallen. Met de snelheid en de manier waarop je nu aan onze verbouwingen bezig bent, kan ik met een gerust hoofd op beide oren slapen. Chapeau, respect en bedankt.  

Johan Verplaetsen (Menerga)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x